De afvalcoach.

Afvallen

Afvallen is voor veel mensen een probleem. Het niet iets mogen eten en het vele diëten werkt voor veel mensen niet en dat is logisch. Alles wat je niet mag wordt opeens een stuk aantrekkelijker en het is allang bewezen dat diëten niet werkt. Het feit wil dat de meeste mensen na 4 tot 6 maanden afhaken en dan weer snel op hun oude gewicht zijn. Sterker nog, soms zijn ze zelfs zwaarder. Met coaching zal afvallen veel eenvoudiger gaan.

De afvalcoach helpt jou om op het gewicht dat je wenst te blijven. Hij doet dit door gebruik te maken van diverse technieken. Hierdoor val je niet alleen af, je krijgt ook de mogelijkheden om op jouw gewenste gewicht te blijven!

Natuurlijk kan het zijn dat je een terugval krijgt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vaak gaat het dan om stress of emoties. Je leert van de afvalcoach om "deze problemen" zelf aan te pakken. Hierdoor heb je zelf het gewichtsmanagement in de hand

Gun jezelf dat ideale gewicht, gewoon omdat jij het waard bent. Jij bent namelijk een waardevol persoon en jij verdient het om makkelijk en eenvoudig jouw ideale gewicht terug krijgen en te houden in een stevig en gezond lichaam. Je bent gezond en actief als je je ideale gewicht hebt. Dit heeft ook effect op je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Afvallen kan in 1 sessie. Heb je echter last van emotie eten of heb je eetbuien neem dan de hulp van de afvalcoach. De afvalcoach heeft 3 sessies nodig om je af te laten vallen en ervoor te zorgen dat je op je gewenste gewicht blijft.

 

01502